• darkblurbg
  VoIP Bárhol Bármikor
  Mobil VoIP megoldásaink segítségével,
  magával viheti irodáját bárhová.
 • darkblurbg
  Üzleti telefonközpont megoldások
  Nincs több elveszett hívás és drága bővitési díj.
  Telefonközpont megoldásaink dinamikusan követik igényeit.
 • darkblurbg
  Hívásai biztonságban vannak
  Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink biztonságára.
  Nálunk a hangja biztonságban van.

HANGPOSTA

Beérkező hívásai nem vesznek el a jövőben, ha aktiválja hangpostáját. Barátai, családtagjai, üzletfelei mindig értesíteni tudják, még akkor is, ha épp nem érhető el. Hangüzeneteit e-mailbe csomagoljuk, majd az Ön által előre megadott e-mail címre továbbítjuk.

Miért jó ez a megoldás?

Nem kell többé hangpostáját hívogatni egy-egy üzenet meghallgatásához, és nem kell bonyolult menürendszerben tájékozódnia. Csak csatlakozzon az internethez, töltse le e-mailjeit, és a hangüzenetek ott lesznek a postafiókjában. Az e-mailben megkapott üzeneteit számítógépe egy kattintással lejátsza. Az ePax hangposta egyszerű és használata kényelmes. A hangposta szolgáltatás díjmentes, de nem alapszolgáltatás. A szolgáltatás aktiválásához kérjük, lépjen be elektronikus ügyfélszolgálatunkra.

ONLINE HÍVÁSRÉSZLETEZŐ

IP telefon használatával végre kordában tarthatja költségeit. Nemcsak olcsóbban fog telefonálni a jövőben, hanem pontosan láthatja, melyik hívására mennyit költ. Az ePax kiemelt figyelmet fordít a precíz és ellenőrizhető elszámolásra, így díjmentesen biztosítunk online, azonnal frissülő hívásrészletezőt. Mit jelent mindez? Elektronikus ügyfélszolgálatunk segítségével híváslistáját megtekintheti napi, vagy havi bontásban, de akár tetszőleges időintervallumot is beállíthat. A különböző szűrők segítségével akár egyetlen konkrét hívószámra is rákereshet. A hívásrészletező kezelése könnyű és egyszerű. Hívásainak listáját akár egy évre visszamenőleg is megtekintheti, de ki is exportálhatja az adatokat, így hosszú évekre visszamenőleg visszakeresheti, mikor, hova telefonált, és az mennyibe került, akár hívásirányonként. A híváslista azonnal frissül, így Ön amint befejezte a beszélgetést, azonnal látja a hívás költségét.

Az ePax hálózatában nemcsak a kimenő forgalmát tartjuk nyílván, hanem már a beérkező hívásait is. Ezáltal már megtekinthet minden bejövő hívást is, még azokat is, amelyek valamilyen oknál fogva nem jöttek létre. Könnyedén vissza tudja keresni, kivel és milyen hosszan beszélt, illetve azt is, milyen hívásokat mulasztott el. Az On-line hívásrészletező díjmentes alapszolgáltatás.

BIZTONSÁGI KORLÁT

Tartsa kordában telefonköltségeit! Az ePax rendszerében háromszintű biztonsági korlát van beépítve, hogy az Ön pénze mindig biztonságban legyen az illetéktelen felhasználóktól. Amennyiben nem akar egy előre meghatározott összegnél többet költeni telefonálásra, vagy tudja, hogy az adott számlázási időszakban biztosan nem fog átlépni egy bizonyos összeget, megadhatja a letelefonálható összeg felső határát. Rendszerünk mindig éber, figyeli egyenlegét, és az Ön által megadott biztonsági korlát elérésekor korlátozza kimenő hívásait.


E szolgáltatásunk nagyon előnyös arra az esetre is, ha véletlenül melléteszi a telefont, vagy illetéktelenek megszerzik jelszavát, mert a biztonsági korlát elérésekor megszakad a hívás. Elektronikus ügyfélszolgálatunkon SIP azonosítónkként meg tudja határozni a napi és a havi híváslimitet, sőt amennyiben Ön utólagos elszámolású ügyfél úgy szerződésére külön kerül egy előre megállapított biztonsági limit, így biztosan nem fogja átlépni az előre meghatározott keretet. (Ez utóbbi biztonsági limit csak utólagos elszámolású ügyfeleknél lehetséges, és azt csak az ePax ügyfélszolgálata tudja módosítani.)

TELEFONSZÁM

Legyen elérhető VoIP telefonján! Regisztrációja mellé igényelhet külső hálózatból is hívható telefonszámot. Telefonszám igénylésével, egy vezetékes telefonvonallal egyenértékű telefonvonalhoz jut, így bármilyen más telefonhálózatból elérhetővé válik. Telefonszámot igényelhet, az un. nomadikus (0621)-es, vagy földrajzi helyének megfelelő körzetből az egész ország területéről. Hívószámot regisztrációkor, elektronikus ügyfélszolgálatunkon, vagy ügyfélszolgálatunkon tud igényelni. A számigénylésnek egyszeri díja nincs, de használati díja bruttó 99 Ft / telefonszám / hó.

SZÁMHORDOZÁS

Segítünk Önnek pénzt spórolni! Önnek jelenleg is van vezetékes telefonja? Akkor bizonyára tudja, hogy a vezetékes telefon viszonylag magas fenntartási költsége egy olyan kiadás, amelynek döntő többsége megspórolható. Egy vezetékes vonal fenntartásának vannak olyan összetevői, amiért csak fizet, de többnyire nem kap érte semmit. Ilyen pl. az előfizetési díj is. Természetesen mi is tudjuk, hogy a vezetékes hálózatokon is vannak már 100%-ban lebeszélhető csomagok, de az ilyen csomagok esetében a szolgáltatók általában „horror” áron számolják a percdíjat.

Ha Ön úgy dönt, hogy az ePax ügyfele lesz, számhordozással megtarthatja jelenlegi hívószámát bármely földrajzi körzetben él. Mi lesz az óriási különbség? A számhordozást követően az eddig kábelen bekapcsolt analóg vagy ISDN vonalai már VoIP alapon fognak működni, azaz meglévő internetkapcsolaton adat formájában fog megérkezni a hang. Ezen túl a hordozott földrajzi számok fenntartásának mindössze egy számhasználati díja lesz, ami mindössze bruttó 99 Ft / hó / telefonszám havonta.

HANGRÖGZÍTÉS

Az Ön cégét is jogszabály kötelezi a hívások rögzítésére tevékenységi köre miatt? Van Önnek ügyfélszolgálata, esetleg fontos ellenőriznie, hogy munkatársai hogyan intézik cége ügyeit? Telefonrendszerünk segítségével lehetőséget biztosítunk bejövő és kimenő hívásainak hangrögzítésére. A hangrögzítést bármely ePax vonalán el tudjuk végezni igény szerint. E szolgáltatásunk nem alapszolgáltatás, és előfizetési díjhoz kötött. A hangrögzítés díja, független a rögzített hívások számától, azonban az alapár mennyiségi korlátja 1000 perc / hó. További kondíciókat árlistánk, vagy az aktuális ÁSZF 3. sz. melléklete tartalmazza.

SZÉP SZÁM

Szeretné, ha ügyfelei, barátai, ismerősei fejből tudnák telefonszámát? Gondoljon csak bele, hogy ha ugyanúgy hívnák az Ön cégét is, mint ha csak taxit rendelne valaki? Amikor mi sem természetesebb annál, hogy valaki tudja kapásból tudja a telefonszámát. Fantasztikus üzleti előny! Az ePax szép szám szolgáltatásának köszönhetően hasonló előnyhöz juthat Ön is, szinte aprópénzért.

A szép számokat három kategóriába soroltuk, arany, ezüst, és bronz megnevezéssel. A legkönnyebben megjegyezhető számok tartoznak az arany kategóriába (pl. 111-111 vagy 111222), a könnyen megjegyezhető, de több számjegyet is tartalmazó számok kapták az ezüst megnevezést (pl. 11-22-33), és végül a valamilyen egyéb jellegzetességgel bíró számok a bronz fokozatúak (pl. 111-100 vagy 111-300).

Szép szám szolgáltatásunk ügyfélszolgálatunkon igényelhető a kapcsolat menüpontban.

NEMZETKÖZI HÍVÓSZÁM

Soha nem volt még ennyi lehetőség a nemzetközi piacra lépéshez. Kell egy jó ötlet, vagy egy jó termék, az ePax biztosít hozzá nemzetközi hívószámokat akár 60 országból és minden előállt egy jó üzlethez. EU, Kína, USA, Kanada, bárhol beindíthatja vállalkozását, és helyi telefonszámon fogadhatja a megrendeléseket itthon. Önnek mindössze csak egy regisztrációra van szüksége az ePax-nál és 24 órán belül már fogadhatja is hívásait a legtöbb országból.

IVR HANGMENÜ

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy telefonszáma felhívásakor egy automata üdvözölje a hívó felet, majd a telefon gombjainak megnyomásával elérje a korábban definiált vonalat vagy hangbejátszást. Mind a hangfájlok mind a menüpontok viselkedése beállíthatóak az elektronikus ügyfélszolgálatunkon. A szolgáltatás előfizetési díjhoz kötött, melyet az aktuális ÁSZF 3. sz. melléklete tartalmaz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot